Profilering af landsbyer på nettet og tv

I forbindelse med produktion af tre nye LandTV-programmer om udvikling af landsbyer har vi samtidigt produceret ni korte præsentationer af de medvirkende landsbyer. Vi kalder dem for "landsbyens CV".
 
Web-tv-produktionerne på cirka to minutters længde kan blandt andet bruges på landsbyens hjemmeside og på sociale medier, men er også lavet så generelle, at de kan bruges af lokale virksomheder, foreninger og kommunen. Både tv-programmer og landsby-præsentationer har også været brugt i forbindelse med konferencer og messer.
 
LandTV's har efterhånden produceret en del tv-programmer om landsbyer, der både vises på LandTV's kanaler, TV 2-regioner og en lang række netmedier. De kan alle ses sammen med præsentationerne på vores nye Youtube-kanal - LandsbyTV.
 
Flere landsby-programmer er i pipeline, og de kommer også på LandsbyTV.
 
Produktionen sker altid i tæt arbejde med de respektive landsbyer og er som regel finansieret af landdistriktsmidler og kommuner.
 
Eriks mangeårige frivillige indsats med udvikling i Stadil-Vedersø og som tidligere formand for Landdistriktsrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune er naturligvis en fordel i forbindelse med den type opgaver.