Eksempel på pressemeddelelse

Oplev nye sider af Nissum Fjord
20 træfpunkter med forskellige aktiviteter søndag den 26. august

Rundvisning på den ellers lukkede Fjandø i bunden af Nissum Fjord, indvielse af et nyt fugletårn med udsigt over Bøvling Fjord samt smagsprøver i Thorsminde på fjordens fisk og vildt.

Det er blot tre af de mange oplevelser på programmet, når der for anden gang holdes Nissum Fjord Dag søndag den 26. august, kl. 10-16.

Premieren sidste år på samme tidspunkt var en succes med over 2000 besøgende til aktiviteterne, der finder sted ved, på og hele vejen rundt om fjorden. Programmet er i år udvidet, så der i alt er 20 træfpunkter, som i løbet af dagen byder på forskellige indslag. I langt de fleste tilfælde ganske gratis.

”Nissum Fjord Dagen giver alle mulighed for at opleve fjorden fra nye og anderledes vinkler, og for at høre fortællingerne om herlighedsværdierne og kulturarven fra de, der færdes på og omkring fjorden til daglig”, siger Emanuel Fabricius, Nees.

Han er formand for Nissum Fjord Netværket, der er en paraplyorganisation for fjordens sogne- og borgerforeninger, ildsjæle, lodsejere, fiskere, jægere, ornitologer, kulturinstititutioner og myndigheder.

På netværkets hjemmeside, www.nissumfjordnet.dk, og lokale arrangementsplakater kan man finde nærmere oplysninger om dagens aktiviteter. Kører man ud i det blå på søndag, viser skilte vej til de forskellige træfpunkter langs fjorden.

Billedet er fra Krogshede, hvor naturgruppen under Bøvling Lokalråd arbejder på at rejse et nyt fugletårn, der indvies på Nissum Fjord Dagen. Foto: Erik Poulsen


Yderligere oplysninger:

Emanuel Fabricius, formand for netværket, tlf. 9788 4037 / 4030 8037

Kirsten Bruun Pedersen, netværkskoordinator, tlf. 9611 7808

Anne Marie Poulsen, koordinator vedr. fugletårnet på Krogshede, tlf. 9788 5551


Pressemeddelelse for Nissum Fjord Netværket. Udsendt 20. august 2007. Ansatz har også produceret hjemmeside, folder, plakater og skilte til netværket. Se for eksempel Nissum Fjord Dagen-plakaten 2007 herunder.

Tilknyttet fil:  pdf  Nissum Fjord Dagen 2007 plakat (278 KB)