Løsninger: Tre måder at fortælle gode historier

Hen over nytåret har vi afsluttet tre opgaver, som viser hvor forskelligt, man kan fortælle og udgive gode historier:

1. Et udendørs opslagsværk
Billedet viser forsideillustrationen til en 16 siders informationstavle, som besøgende kan bladre i ved et fugletårn med udsigt over Bøvling Fjord.

De laminerede A3-sider beskriver områdets kultur- og naturhistorie med udgangspunkt i lokaliteten Krogshede og viser en lang række af de fugle, som gæsterne kan opleve.

Her er blandt andet en fiskehejre-koloni, hvorfor fugletegneren Jens Overgaard Christensen har tegnet en fiskehejre til forsiden. Han er også mester for de øvrige fugle-illustrationer i det udendørs opslagsværk.

Erik Poulsen fra Ansatz har redigeret teksterne, layoutet siderne og koordineret produktionen i samarbejde med initiativtagerne i Bøvling Naturgruppe. Siderne er færdigproduceret hos Grafisk Design Lemvig.

Informationstavlerne kan nærstuderes på Krogshedevej 14 ved Bøvlingbjerg eller på www.nissumfjordnet.dk.


2. Et fælles turistmagasin
I Lemvig og Struer Kommuner har turistbureauerne i år for første gang valgt at markedsføre sig samlet. Det sker med et turistmagasin, som kommer godt omkring de mange gode historier, der fortæller om de særlige kvaliteter ved et ophold i området mellem Limfjorden og Vesterhavet.

Helle Ringgaard fra Ansatz har skrevet teksterne. Magasinet på 32 sider er desuden rigt illustreret med billeder af fotografen Henrik Vinther Krogh, der også står bag den indbydende opsætning.

"Nordvestjylland Guide" udkommer på både dansk, tysk og engelsk i et samlet oplag på 70.000. De første eksemplarer præsenteres på messen Ferie 08 i Bella-Centret.


3. En folder fra sparekassen
Det lokale pengeinstitut har siden 1870 heddet Stadil Sogns Spare- og Lånekasse, men skiftede sidste år navn til Stadil Sparekasse.

I efteråret overtog den nabosparekassen i Hover, og oven i det hele er Stadil Sparekasse også begyndt at udstede dankort!

For at fortælle lokalområdet og potentielle kunder om de store forandringer, nye kontoformer som børnebørnsopsparing og andre nyheder har Stadil Sparekasse valgt at udgive en firfarvet A5-folder, som blandt andet husstandsomdeles i de lokale sogne.

Ansatz har redigeret teksten, taget billeder og lavet layout på folderen, som vi har produceret i samarbejde med Grafisk Design Lemvig.

Folderen kan hentes herunder:

Tilknyttet fil:  pdf  Stadil Sparekasse - folder januar 2008 (2383 KB)