Portrætter af Heavy Metal-virksomheder

I Ringkøbing-Skjern Kommune er der en markant erhvervsklynge af moderne smedevirksomheder.
16 af dem bliver i den kommende tid profileret over for samtlige folke- og efterskoler i kommunen. Erhvervscentret under Ringkøbing Fjord Erhvervsråd har samlet virksomhederne i Heavy Metal Group, der markedsføres samlet som attraktive lærepladser og arbejdspladser.

Ansatz Kommunikationsbureau har haft fornøjelsen af at producere tekst og billeder til en nydelig folder, som Strandbygaard Grafisk i Skjern har designet og trykt. Den journalistiske opgave var at fortælle om de lokale muligheder for en fremtid med det traditionsrige smedehåndværk - og blev løst af Erik i samarbejde med journalist Jette Sørensen.

Vores besøg på de spændende arbejdspladser viste, at moderne smedehåndværk i dag er kræver både hoved og hænder. Det er ikke nær så snavset som i gamle dage, og resultaterne er smukt, industrielt design til verdensmarkedet.


Opgaven for Erhvervscentret minder lidt om en opgave, som Ansatz sidste år i samarbejde med MidtVest Avisen løste for Holstebro Kommunes Jobcenter.
Her producerede Helle tekst og foto fra en række arbejdspladser, der tilsammen viser de mangfoldige opgaver, som jobcentret løser i samarbejde med lokale virksomheder. Avisen blev udsendt til alle husstande i Holstebro Kommune.

Se pdf-fil med Erhvervscentrets folder herunder eller tjek www.heavymetalgroup.dk


Tilknyttet fil:  pdf  Fra fritidsjob til fremtidsjob (7926 KB)