Omfattende dækning af Landsskuet

En af udfordringerne ved at være informationsmedarbejder for Landsskuet i Herning er at få den store dyreudstilling omtalt i medierne på et tidspunkt, hvor journalister og fotografer tager på ferie eller er blandt de mere end 2300 pressefolk som valfarter til Roskilde Festival i de samme dage.

Med et godt nyhedsindslag i TV 2 Nyhederne aftenen før åbningen som et af højdepunkterne, lykkedes det dog endnu engang at få Landsskuets mange gode historier ud i både landsdækkende, regionale og lokale medier.

Arbejdet begynder flere måneder før, men er særligt intensivt i ugerne op til og dagene lige efter, hvor der produceres lokale og regionale pressemeddelelser til stort set hele landet.

Landsskuets hjemmeside er i sig selv et meget velbesøgt medie i dagene før, under og efter, hvorfor det blandt andet også handler om at få de op mod 1000 billeder fra både professionelle og glade amatører lagt på hurtigst muligt. 

Facebook er i øvrigt et vigtigt supplement til dialogen med Landsskuets over 40.000 gæster, idet vi via facebook-profilen kommer i direkte kontakt med fem gange så mange af de besøgende end via hjemmesidens elektroniske nyhedsbrev. 

Erik har været informationsmedarbejder for Landsskuet siden 2004. Læs også Dyrskue-sæsonen godt i gang

Billedet, der er taget af Carl Aage Sørensen, viser Erik i arbejde med kameraet ved ringside under en optræden af Dancing Diggers - et spetakulært show med rendegravere.