Åbent Hus hos Ansatz og vennerne

Ved årsskiftet var Ansatz Kommunikationsbureau blevet gammel nok til at flytte hjemmefra, og vi rykkede ind i det nyrenoverede Stadil Gl. Mejeri.

Her har vi sammen med indretningsarkitekt Tina Switzer og journalist Jette Sørensen fået plads i et skønt kontorfællesskab, Kærnestuen, der er præget af det gamle mejeris charme og husets kreative indfald. Blandt andet udstillingen af Frank Switzers trækunst og Onecollections designmøbler.

Det befinder vi os alle rigtigt godt i, og vi nyder at have gæster på besøg. Ikke mindst efter at vi også har fået et fælles møderum. Kærnestuen er også LandTV’s officielle adresse.

Uden for mejeriet har lokale frivillige netop afsluttet arbejdet med et nyt bytorv i Stadils midtby. Og på den anden af side af vejen er Stadil-Vedersø Udvikling færdig med renoveringen af en tidligere købmandsbutik og et skomagerværksted. Her er der nu en lejebolig og bed&breakfast, så vi kan tilbyde gæster og turister at overnatte midt i landsbyen.

Det hele er en del af et større landsbyudviklings-projekt, som bliver indviet med åbent hus torsdag den 26. maj, kl. 14-17. Og det vil naturligvis glæde os i Ansatz Kommunikationsbureau meget, hvis vores samarbejdspartnere, kunder og venner har mulighed for at kigge forbi til en rundvisning og en forfriskning.

Med venlig hilsen

Helle Ringgaard og Erik Poulsen

PS. Adressen er Stadilvej 72, Stadil, 6980 Tim. Se også pressemeddelelsen herunder, der blandt andet fortæller mere om landsbyprojektet.    

Tilknyttet fil:  pdf  Pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Kommune (29 KB)