Nyt magasin i postkasserne

Alle husstande langs vestkysten - fra Thyborøn i nord til Vedersø i syd - har i dagene op til påske fået den første udgave af Magasinet Lemvig, som vi producerer i samarbejde med Complot Media i Harboøre og Grafisk Design Lemvig. 

Magasinet skal give både lokale og gæster i det vestjyske læseoplevelser og inspiration til gode oplevelser på Lemvigegnen og nærmeste omegn. Det udkommer hver anden måned og bygger på erfaringerne med avismagasinet Lemvig.nu, som Erik og Stidsen & Partnere etablerede for fem år siden, men er nu et rigtigt magasin. På glitret papir og med billeder, tekster samt annoncer i den kvalitet, som man kan forvente i et magasin.

Navnet lemvig.nu lever videre på den tilknyttede netportal, hvor det også er ambitionen er at formidle egnens gode historier og oplevelser. Netportalen har som magasinet også fået nyt design og en anden opbygning. Kalenderen er nu i højere grad end tidligere omdrejnings-punktet for de mange aktiviteter og arrangementer på Lemvigegnen.

Magasinet Lemvig kan læses online. I det første nummer har vi begge skrevet flere artikler, og Erik har rollen som ansvarshavende redaktør for både magasin og netportal.

Næste udgave af magasinet udkommer til sankthans.