LandTV nomineret til to tv-priser

To tv-produktioner fra LandTV repræsenterer Danmark, når den internationale organisation af landbrugs- og fødevarejournalister, IFAJ, til august uddeler priser til de bedste tv- og radio-produktioner samt artikler indenfor emnefeltet i 2011.

LandTV er nomineret som det danske bidrag i tv-kategorien for udsendelsen Vejen til den nye stald. Her deltog LandTV også sidste år, hvor det blev til hædrende omtale og en andenplads i Star Prize-konkurrencen.

I år er den kun to år gamle tv-station desuden nomineret i kategorien for videoer til nettet. Det er med et portræt af virksomheden Ellegaard Göttingen Minipigs, som handler om en ganske usædvanlig svinegård på Vestsjælland. Her er produktionen af slagtesvin skiftet ud med eksport af små forskningsgrise til hele verden.

"Vi er glade for at kunne repræsentere Danmark igen og derigennem præsentere resten af verden for to af de mange historier, der beviser, at dansk landbrugsproduktion er i verdensklasse", siger redaktør Erik Poulsen fra LandTV.

Erik deltager selv i den internationale IFAJ-kongres, når priserne uddeles til august. Det sker i Sverige.

De to programmer er produceret i samarbejde med henholdsvis Complot og Pulzar. Billedet er fra udsendelsen "Vejen til den nye stald".