To freelancejournalister + netværk

ERIK POULSEN
Kommunikationsrådgiver og journalist

Telefon: 2043 1716

Mail: ep@ansatz.dk
 
Redaktør af LandTV siden 2009.

Redaktør af Magasinet Vestkysten og netportalen lemvig.nu siden 2011.
 
Informationsmedarbejder for Landsskuet - Dyrskuet i Herning - siden 2004.  

Journalist og redaktør for Videbæk/Spjald AvisUgeposten Kibæk og Lokalposten samt tilknyttede facebook-kanaler siden 2015.
 
Freelance-journalist for ugeavisen Landbrug Nord (barselsvikariat i 2016).

Baggrund: Uddannet journalist. Har siden 1988 arbejdet med medier og kommunikationsopgaver i primært Midt- og Vestjylland.

Journalist og ledende redaktionssekretær på Viborg Stifts Folkeblad 1991-1998. Redaktionschef for Ringkjøbing Amts Dagblad, Dagbladet Skjern-Tarm og Lemvig Folkeblad 1998-2003.
 
Medstifter af formidlingsvirksomheden Stidsen&Partnere i 2003 i Lemvig, hvor jeg blandt andet etablerede magasinerne Lemvig.nu og Struer.nu med tilhørende netportaler.

Stiftede Ansatz Kommunikationsbureau som selvstændig virksomhed i Stadil ved Ringkøbing den 1. august 2007.

Informationsmedarbejder for Åbent Landbrug Midt&Vest i årene 2004-2009. Stoppede i forbindelse med etableringen af tv-stationen LandTV, der siden har udviklet sig til et tv-produktionsselskab med egen YouTube-kanal og facebook-kanal. LandTV havde sendetilladelse på lokal-tv over hele landet i årene 2010-2014.
 
Journalist og redaktør for Videbæk/Spjald AvisUgeposten Kibæk og Lokalposten samt tilknyttede facebook-kanaler siden maj 2015.
 
Freelance-journalist for ugeavisen Landbrug Nord i 2014 og igen fra 2016.

 
HELLE RINGGAARD
Journalist

Telefon: 2426 9422

Mail: hr@ansatz.dk

Tilknyttet Ansatz Kommunikationsbureau siden den 1. august 2007. Partner siden 2009.

Skriver blandt andet for Magasinet Vestkysten, skræddersyer kurser i målrettet kommunikation og oversætter journalistiske produkter til engelsk.
 

Baggrund: Uddannet journalist. Har siden 1990 arbejdet med journalist og redaktionssekretær på blandt andet JydskeVestkysten, Ålborg Stiftstidende, Information og Viborg Stifts Dagblad samt som informationsmedarbejder og freelancer.

Journalist på Videbæk/Spjald AvisUgeposten Kibæk og Lokalposten siden maj 2015.

 
SAMARBEJDSPARTNERE
Vi trækker på et mangeårigt netværk af gode kolleger, når opgaverne kræver det.

Fotograf og grafisk designer Henrik Vinther Krogh, Complot Media, har vi løst en række forskellige opgaver sammen med - fra magasiner og brochurer over tv-udsendelser og film-manuskripter til hjemmesidetekster og logoer. Faste samarbejder er LandTV og Magasinet Vestkysten
 
Vi har også gennem den faste aftale om leverancer til Videbæk/Spjald Avis, Ugeposten Kibæk og Lokalposten et tæt samarbejde med Videbæk Bogtrykkeri

Freelance-journalister, som vi har delt flere journalist-opgaver med, er Allan Damgaard og Kamilla Husted Bendtsen. Til dagligt har vi desuden kontorfællesskab og samarbejde med bogforlægger og freelance-journalist Jette Sørensen.
 
Kontorfællesskabet har til huse i Kærnestuen på Stadil Gl. Mejeri, hvor vi også drikker kaffe med indretningsarkitekt Tina Switzer og trækunstner Frank Switzer.